GEHWOL FUSSKRAFT zeliščna kopel

mehča trdo kožo ter odpravlja prekomerno potenje in neprijeten vonj stopal

Eno jedilno žlico kopeli (približno 15 g) vsujte v tri litre tople vode in namakajte noge 10 – 15 minut. – Primerna tudi za kopel celega telesa.

Za še večje ugodje vam svetujemo, da po opravljeni kopeli na kožo stopal nanesete katerega izmed proizvodov za nego nog iz linije GEHWOL FUSSKRAFT.

Diabetiki morajo upoštevati priporočeni krajši čas namakanja (do 5 minut) in preveriti temperaturo vode s termometrom.

Urea, Sodium Carbonate, Parfum (Fragrance), MIPA-Laureth Sulfate, Laureth-4, Aqua (Water), Silica, Propylene Glycol, Camphor, Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil, Triethylene Glycol, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Oil, Pinus Mugo (Pine) Leaf Oil, Lavandula Hybrida (Lavandin) Herb Oil, Thymol, Eucalyptus Globulus (Eucalyptus) Leaf Oil, Limonene, Linalool, Sodium Chloride, Sodium Sulfate, CI 47005, CI 61570

(INCI 136/11)

Formule proizvodov GEHWOL se nenehno prilagajajo trenutnim znanstvenim spoznanjem. Zgoraj navedene sestavine so posodobljene, ustrezne pa so informacije na embalaži izdelka.

Hraniti na suhem mestu.

Dermatološko preizkušena.
Primerna tudi za diabetike.

STARO PAKIRANJE
400 g vrečka v zloženki, št. art. 11 11 516

NOVO PAKIRANJE
400 g vrečka v zloženki, št. art. 16 11 516

ZELIŠČNA KOPEL s sečnino mehča trdo kožo ter zmanjšuje potenje in nastanek neprijetnega vonja stopal.

  • koži prijazne površinsko aktivne snovi kožo intezivno čistijo
  • primerna za hrapavo,k razpokano kožo stopal
  • zmehča otiščance in kurja očesa
  • naravna eterična olja rožmarina, gorskega rušja in sivke poživljajo in dajejo ZELIŠČNI KOPELI značilen vonj
  • zagotavlja sprostitev in dolgotrajen občutek dobrega počutja

Primerna za naslednje tipe kože:

  • hrapavo kožo
  • suho kožo
  • razpokano kožo
  • luskavo kožo
  • normalno kožo

Glavne aktivne sestavine:

  • olje gorskega rušja
  • kafra
  • evkaliptusov olje
  • olje sivke
  • rožmarinovo olje
  • sečnina

GEHWOL FUSSKRAFT NEGOVALNA LINIJA