GEHWOL FUSSKRAFT nega za nohte in kožo v spreju

s pritiskom na gumb neguje nohte in kožo, ter jih  naredi bolj elastične, prožne in lepše

Po potrebi napršite na nohte in obnohtno kožico. Pustite, da se vpije ali vtrite z nežno masažo, da je čutiti samo še rahlo sled proizvoda. Uporabite tudi za prostore med prsti.

Isobutane, Alcohol denat, Isopropyl Myristate, Octyldodecanol, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Panthenol, Clotrimazole, Bisabolol, Aqua (Water), Parfum (Fragrance), Tocopheryl Acetate, Propylene Glycol

Formule proizvodov GEHWOL se nenehno prilagajajo trenutnim znanstvenim spoznanjem. Zgoraj navedene sestavine so posodobljene, ustrezne pa so informacije na embalaži izdelka.

NEVARNO. ZELO LAHKO VNETLJIV AEROSOL. Posoda je pod tlakom: lahko eksplodira pri segrevanju. Hraniti ločeno od vročine, vročih površin, isker, odprtega ognja in drugih virov vžiga. Kajenje prepovedano. Ne pršiti proti odprtemu ognju ali drugemu viru vžiga. Ne preluknjajte ali sežigajte niti, ko je prazna. Zaščitite pred sončno svetlobo. Ne izpostavljajte temperaturam nad 50°C/122°F. Zavrzite embalažo in neuporabljeno vsebino v skladu s predpisano zakonodajo.

Hraniti izven dosega otrok.

Dermatološko preizkušena.
Primerna tudi za diabetike.

100 ml razpršilna doza pod pritiskom, št. art. 10 11 606

GEHWOL FUSSKRAFT nega za nohte in kožo v spreju izboljša elastičnost, stabilnost in sposobnost vezave vode v nohtih. Pantenol in vitamin E – acetat pospešujeta regeneracijo, bisabolol in clotrimazol pa ščitita nohte pred zunanjimi vplivi.

Dozirni ventil pri vsakokratni uporabi omogoča nanos prave količine dobro razporejenega olja na nohte in prostore med prsti.

Zaradi vsebnosti snovi, ki delujejo kot potisni plin, najdete na spodnji povezavi varnostni list:

PDF – VARNOSTNI LIST – GEHWOL FUSSKRAFT nega za  nohte in kožo v spreju

Široka paleta proizvodov v kateri se najde za skoraj vsako težavo stopal prava rešitev.