NEGA NOG IN STOPAL V ZIMSKEM ČASU

Ko se temperature bližajo ničli in ogrevanje deluje s polno paro, se začne za naše noge težje obdobje. Ne glede na to ali gre za prekrvitev ali za delovanje žlez lojnic, vse je na “varčevalnem” programu. V hladnih dneh se žile zožijo in rezultat so hladne roke in noge.

Če imate pogosto hladna stopala vam bo zelo dobro delo, da si naredite toplo nožno kopel, ki spodbuja prekrvitev. Priporočeno je uporabljati negovalne proizvode, ki vsebujejo izvlečke ingverja in paprike, saj je znano da ogrejejo stopala.

Druga zimska težava je suha, hrapava koža. Zlasti ogrevan zrak vodi do prekomerne izsušitve kože. Razlog tiči v tem, ker je vsebnost vlage v ogrevanih prostorih običajno zelo nizka. Zato lahko postane naša koža krhka in se prične luščiti. Groba, suha koža ne more več izpolnjevati svoje osnovne in najpomembnejše naloge: pregradne funkcije. To pomeni, da se telo ni več v celoti sposobno zaščititi pred prekomerno izgubo vlage, škodljivimi snovmi in mikrobi. To negativno verigo je mogoče prekiniti le s pravilno nego: proizvodi bogati z negovalnimi snovmi pripomorejo pri izboljšanju vsebnosti maščob in vlage, ter kožo stopal ohranjajo bolj elastično in nežno.

VSE DOBRO OD GEHWOL-a ZA ZIMSKO NEGO NOG IN STOPAL:

GEHWOL FUSSKRAFT toplotna kopel
GEHWOL FUSSKRAFT rdeči balzam za suho, izsušeno kožo stopal
GEHWOL extra
gehwol toplotni balzam
gehwol nožna kopel
gehwol kopalna sol
NISTE NAŠLI, KAR STE ISKALI? POSKUSITE ZNOVA!

NOVIČKE, KI BI VAS LAHKO ZANIMALE:

hladen letni čas = hladna stopala