Mistična moč barja. ki poživlja telo. To se z uporabo rastlinskih izvlečkov odraža tudi v vitaminski kremi GERLAVIT Moor-Vitamin Creme.

Barja so dom različnih rastlinskih in živalskih vrst. Osrednja značilnost barja pa je njegova odlična sposobnost naravnega uravnavanja vlage, ki ščiti rastlinstvo in živalstvo pred izsušitvijo. Naravni ekosistemi so strokovnjaki za dolgoživost in se dokaj uspešno upirajo tudi škodljivim vplivom sodobnosti. Tudi mi smo lahko izpostavljeni negativnim vplivom iz okolja in napornemu vsakdanjemu življenju, ki lahko obremenjujejo kožo ter jo naredijo bolj občutljivo in suho. Tako narava kot koža človeka sta za nas zelo pomembni. Zato je bila nova vitaminska krema GERLAVIT Moor-Vitamine Creme namerno zasnovana brez parabenov, parfumov, silikonskih in parafinskih olj – za naravno lepšo kožo.

 

Vitaminska krema GERLAVIT Moor-Vitamin Creme ponuja bogato oblikovan negovalni kompleks sestavin. Zaradi vsebnosti rastlinskih izvlečkov, dragocenih vitaminov in naravnih negovalnih olj krema kožo vlaži, ščiti naravno kožno pregrado in jo naredi bolj prožno ter odporno.

VLAŽILNE IN GLADILNE LASTNOSTI
RASTLINSKEGA IZVLEČKA BARJA

Vlažilne in gladilne lastnosti rastlinskega izvlečka barja so posledica formulacije šotnega maha, islandskega maha in polipodije. Te rastline so bogate s hranilnimi snovmi in vlago. Koža bo ob redni uporabi bolj mehka in voljna. Podpirajo tudi presnovne procese v koži, kar pomeni, da se lahko izboljša njena elastičnost.

DRAGOCENI
VITAMINI

Vitaminska krema GERLAVIT Moor-Vitamin Creme je bogata z dragocenimi vitamini. Vitamin E ščiti kožo pred prostimi radikali in tako lahko pomaga preprečevati prezgodnje staranje kože. Provitamin B5 (pantenol) koži zagotavlja dodatno vlago, podpira njeno regeneracijo in lajša znake suhe kože.

NARAVNA
OLJA

Kombinacija olja pšeničnih kalčkov in avokadovega olja vsebuje veliko število nenasičenih maščobnih kislin, ščiti naravno zaščitno funkcijo kože in jo odlikujejo odlične lastnosti za nego kože. Olje jojobe je tekoči rastlinski vosek. Njegova posebnost je v podobnosti z naravno zaščitno plastjo na človeški koži. Zaradi tega ga odlikuje zelo dobra združljivost s kožo.

Priporočilo za uporabo: Vitaminsko kremo GERLAVIT Moor-Vitamin Creme nanesite zjutraj in zvečer na očiščeno kožo, da ji zagotovite potrebno vlago in jo nežno nahranite. Ob redni uporabi bo koža bolj gladka.

Vitaminska krema GERLAVIT Moor-Vitamin Creme je dermatološko preizkušena in primerna tudi za diabetike.

Vir članka: članki Eduard Gerlach GmbH, Nemčija
Vse pravice pridržane.
Uporabljene slike: Eduard Gerlach GmbH, Nemčija

Želite deliti? Izberite pot!