Balzam za utrujene noge in napete živce

Kdor je veliko na nogah, bi si moral po končanem delovnem dnevu privoščiti nekaj dobrega. Za negovalno nožno kopel potrebujete samo četrt ure, vaše počutje pa se bistveno izboljša. Nožne kopeli GEHWOL sproščajo obremenjena stopala in razvajajo čutila s prijetno dišečimi eteričnimi olji.

Svežina in vitalnost – GEHWOL nožna kopel
To je klasična kopel, ki je še posebej priporočljiva za uporabo pri bolečih in pekočih stopalih. Nožna kopel, katere osnova je soda (raztopina neke soli), vsebuje naravna eterična olja sivke, rožmarina in materine dušice (timijana), ki pospešujejo prekrvitev kože in poživljajo. GEHWOL nožna kopel čisti do dna por in zagotavlja koži prožnost in odpornost, saj vsebuje sestavine, ki koži vračajo potrebne maščobe. Zaradi blago alkalne pH- vrednosti kopel zmehča trdovratno trdo kožo in otiščance, ki jih po kopeli z lahkoto odstranite. Zato je GEHWOL nožna kopel popoln izdelek za uporabo v času med posameznimi obiski pri pedikerju.
več o proizvodu…

Harmonija v modrem – GEHWOL kremna nožna kopel
GEHWOL kremna nožna kopel vam zagotavlja pomiritev in sprostitev po napornem delovnem dnevu. Sveži vonj po sivki in špajki* umirja, sprošča krče in deluje pomirjevalno na psiho. Zelo kvalitetne učinkovine in negovalne snovi osvežujejo in dezodorirajo utrujena, boleča in preveč obremenjena stopala. To je idealna kopel za zvečer, za miren in sproščen spanec.
(* špajka ali valeriana: rastlina z rdečimi ali belimi drobnimi cvetovi v socvetju, se uporablja tudi za čaj)
več o proizvodu…

Posebna nega –
GEHWOL FUSSKRAFT zeliščna kopel
GEHWOL FUSSKRAFT zeliščna kopel je namenjena specialnim potrebam stopal. Visoka vsebnost sečnine, ki je naravni faktor za ohranjanje vlage v koži, s svojo odlično sposobnostjo vezave vode pripomore, da postane koža voljna, prožna in elastična. Sečnina sodi med redke substance, ki dejansko zavirajo rast trde kože. Poleg tega pa dragocena olja rožmarina, rušja in sivke pospešujejo prekrvitev in sproščajo mišice. Zeliščna kopel ima tudi osvežilen in dezodorirni učinek.
več o proizvodu…

Ne samo za stopala –
GEHWOL kopalna sol – s pravim rožmarinovim oljem
Rožmarin preganja utrujenost, ne glede na to ali si privoščite kopel celega telesa ali pa samo nožno kopel. Nevsiljivo dišeča kopel sprošča mišice in omili njihovo napetost. Zaradi poživljajočega učinka in sposobnosti pospeševanja prekrvitve je GEHWOL kopalna sol priporočljiva predvsem za blažitev tegob utrujenih in hladnih stopal.
več o proizvodu…

Vir članka: članki Eduard Gerlach GmbH, Nemčija
Vse pravice pridržane.
Uporabljena slika: Shutterstock

Želite deliti? Izberite svojo pot!