Nega za noge in stopala, ki razvaja tudi nos

Prijetno odišavljen GEHWOL Softening balzam za noge in stopala obljublja prijetno negovan občutek na koži in lepši videz kože.

Kdo ne pogreša? Globoko zadihate in vdihnete vonj morja. Dišave lahko sprožijo dobre občutke in boljše počutje. Vplivajo na človeško psiho. Nekateri vonji pa nas tudi opozarjajo naj se česa ne dotikamo. Ali pa sprožijo lepe spomine, na primer peko božičnih piškotov iz otroštva. Vsako leto 27. junija obeležujemo svetovni dan dišav, ki odraža pomen dišav v vsakodnevnem življenju.

Prijetnega vonja je tudi GEHWOL Softening balzam. Razvaja nas s svojo nežno po medu dišečo emulzijo. Balzam vsebuje globoko delujoči hialuron, ki v kombinaciji s sečnino in glicerinom veže vlago tudi v globlje plasti kože. Zaradi tega bo koža ob redni uporabi balzama mehkejša in bolj elastična hkrati pa se bo okrepila tudi njena naravna zaščitna funkcija. Klasični negovalni sestavini med in mleko kožo ščitita pred prekomerno izsušitvijo, gladita majhne neravnine in preprečujeta preveliko izgubo vode. Avokadovo olje je vir negovalnih lipidov, ki skupaj z Vitaminom E deluje za kožo regenerativno. Odmrle kožne celice bodo odstopile. Koža bo pridobila bolj mladosten, gladek, svež in čvrst videz. GEHWOL Softening balzam se zelo enostavno porazdeli po koži in se hitro vpije.

GEHWOL Softening balzam
Balzam za svilnato mehko kožo nog in stopal

GEHWOL Softening balzam je negovalni balzam z globoko učinkovitim hialuronom in aktivnimi učinkovinami iz mleka in medu za bolj svilnato mehko in negovano kožo nog in stopal. Balzam vsebuje kombinacijo koži prijaznih lipidov, negovalnega olja avokada in poseben hialuron, ki ga koža dobro sprejema in podpira regeneracijo kože ter krepi naravno zaščitno funkcijo kože. Beljakovine iz izvlečka mleka in medu naredijo kožo ob redni uporabi opazno bolj voljno in vidno bolj gladko. Vsebnost vlage v koži se občutno izboljša. Kombinacija aktivnih sestavin kot sta hialuron in sečnina veže vlago v globlje plasti kože in mehča prekomerno poroženelo kožo. Rezultat je bolj svilnato gladka in negovana koža nog in stopal.

Priporočila za uporabo: Balzam nanesite na kožo nog in stopal 1-2 krat na dan in ga nežno vmasirajte.

Dermatološko preizkušen. Primeren tudi za diabetike.

Vir članka: članki Eduard Gerlach GmbH, Nemčija
Vse pravice pridržane.
Uporabljene slike: Shutterstock, Eduard Gerlach GmbH, Nemčija

Želite deliti? Izberite pot!