GEHWOL FUSSKRAFT zeliščni losjon

preprečuje nastanek neprijetnega vonja stopal, hladi, osvežuje, mehča prekomerno poroženelo kožo in ima negovalni učinek

Po potrebi ga enostavno napršite na stopala in vtrite v kožo. Še posebej negujte pete in mesta med prsti. Zeliščni losjon ne vsebuje potisnega plina in prši v vsakem položaju.

Alcohol denat., Aqua (Water), Urea, Parfum (Fragrance), PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Panthenol, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Oil, Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil, Pinus Mugo (Pine) Leaf Oil, Menthol, Undecylenamide DEA, Farnesol, Allantoin, Bisabolol, Propylene Glycol, Lactic Acid, Limonene, Linalool, C.I. 10020, C.I. 13015

(INCI 122a/06)

Formule proizvodov GEHWOL se nenehno prilagajajo trenutnim znanstvenim spoznanjem. Zgoraj navedene sestavine so posodobljene, ustrezne pa so informacije na embalaži izdelka.

Hranite izven dosega otrok.
Ne pršite v oči.

Dermatološko preizkušen.
Primeren tudi za diabetike.

150 ml plastenka z razpršilcem v zloženki, št. art. 11 11 308

GEHWOL FUSSKRAFT zeliščni losjon vsebuje visok delež eteričnih olj iz rožmarina, gorskega bora in sivke, kakor tudi izbrane negovalne učinkovine, ki stopala dezodorirajo in ohranjajo kožo stopal v boljšem stanju. Je osvežilni hladilni losjon za stopala, ki mehča prekomerno poroženelo kožo, pomaga preprečevati nastanek neprijetnega vonja in naredi kožo stopal bolj gladko in nežno. Dobro in pravilno negovana koža stopal je tudi bolje zaščitena pred glivicami in pojavom srbenja med prsti.

Široka paleta proizvodov v kateri se najde za skoraj vsako težavo stopal prava rešitev.