Po dolgem dnevu stopala in noge hrepenijo po pozornosti. Čas je za intenzivnejše trenutke sprostitve. Voda za pripravo kopeli teče v kad. Po kopalnici se širi prijeten vonj po mandljih in vanilji (GEHWOL FUSSKRAFT Soft Feet negovalna kopel). Nekaj intenzivnih, tihih minut čiste sprostitve in možnosti, da pozabite na razburkani vsakdan. Čez nekaj časa z nežnim pilingom (GEHWOL FUSSKRAFT Soft Feet piling), ki vsebuje granule bambusa in vosek jojobe, odstranite nepotrebni balast s površine kože. Nato sledi čas počitka. Izkušnjo boljšega počutja zaokrožite z izjemno kremno in bogato sestavo GEHWOL FUSSKRAFT Soft Feet masla, ki nežno zaobjame kožo. Njegova sadna nota pa razvaja nos.

Mehko GEHWOL FUSSKRAFT Soft Feet maslo z izvlečkom granatnega jabolka in oljem moringe naredi kožo bolj prožno. Koža bo zahvaljujoč karitejevem maslu bolj nežna. Hialuron veže vlago v globlje plasti kože. V kombinaciji z vitaminom E in avokadovim oljem pa lahko pospeši obnovo kože. Tako sproščena in negovana stopala in noge so bolje pripravljena na prihajajoči dan.

GEHWOL FUSSKRAFT Soft Feet maslo je dermatološko preizkušeno in primerno za diabetike.

GEHWOL FUSSKRAFT Soft Feet maslo je dobavljivo samo pri vašem pedikerju.

GRANATNO JABOLKO

Granatno jabolko (Punica Granatum) poznamo predvsem kot sadje. Užitna semena imajo protivnetne in antioksidativne lastnosti. Toda tudi preostali deli sadeža in rastline vsebujejo veliko število snovi, ki veljajo za zdrave. Tradicionalne zdravilne metode ga med drugim uporabljajo celo za zaščito kože in las pred škodljivimi UV-žarki. Sok granatnega jabolka vsebuje vitamine, kot je npr. vitamin C, minerale, citronsko kislino in natrijev citrat, ki so pogosto sestavina proizvodov za nego kože pri različnih kožnih boleznih. Izvleček granatnega jabolka v GEHWOL FUSSKRAFT Soft Feet maslu oskrbuje kožo z vlago in jo naredi bolj prožno.

MORINGA

Drevo moringa (Moringa olifeira) prvotno izhaja iz Indije. Zaradi svoje primernosti kot vir prehrane so ga v začetku 20. stoletja uvozili v Afriko. Ker drevo raste tudi na najbolj neprijaznih in neplodnih območjih je znano tudi kot “čudežno drevo” ali “drevo, ki nikoli ne umre”. Trguje se z vsemi deli drevesa.
GEHWOL FUSSKRAFT Soft Feet maslo vsebuje olje semen moringe. To olje vsebuje visok delež vitamina E. V kozmetičnih proizvodih se ga uporablja z namenom, da ohranja v koži vlago in jo ščiti pred oksidacijo s prostimi radikali.

Vir članka: članki Eduard Gerlach GmbH, Nemčija
Vse pravice pridržane.
Uporabljene slike: Shutterstock, Eduard Gerlach GmbH, Nemčija

Želite prebrano deliti? Izberite pot!