GERLASAN dezodorant za osvežitev pod pazduho

dezodorant za osvežitev pod pazduho, ki dolgotrajno dezodorira in zagotavlja svežino dan in noč

Po potrebi dnevno napršite pod pazduho, z 2-3 pritiski na pršilo. Po potrebi ga lahko uporabite tudi večkrat dnevno. Dezodorant je okolju prijazen, saj ne vsebuje potisnega plina.

Alcohol denat., Aqua (Water), Triethyl Citrate, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Propylene Glycol, Menthol, Parfum (Fragrance), Sodium Caproyl/Lauroyl Lactylate, Salvia Officinalis (Sage) Oil, Benzyl Salicylate, Citral, Citronellol, Coumarin, Geraniol, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool, Alpha-Isomethyl Ionone

Formule proizvodov GEHWOL se nenehno prilagajajo trenutnim znanstvenim spoznanjem. Zgoraj navedene sestavine so posodobljene, ustrezne pa so informacije na embalaži izdelka.

Izogibajte se stiku z očmi.

Hranite izven dosega otrok.

Dermatološko preizkušen.
Primeren tudi za diabetike.

150 ml plastenka z razpršilcem v zloženki, št. art. 20 20 208

GERLASAN dezodorant za osvežitev pod pazduho je intenziven dezodorant, ki dolgotrajno dezodorira in ga koža na splošno zelo dobro prenaša. Učinkovita kombinacija koži prijaznih dezodorirnih učinkovin preprečuje razkrajanje znoja in nastanek spremljajočega neprijetnega vonja na dva načina: Tako, da preprečuje razširjanje bakterij, ki razkrajajo znoj in tako, da preprečuje, da bi znoj fermentiral (to je proces, pri katerem nastane značilen neprijeten vonj, kot posledica potenja). GERLASAN dezodorant – svežina – podnevi in ponoči. Blagi GERLASAN dezodorant za osvežitev pod pazduho normalizira znojenje in s preizkušenimi sestavinami kožo neguje in ščiti. Vonj je svež in nevsiljiv. GERLASAN dezodorant za osvežitev pod pazduho ne pušča madežev.

GERLAVIT /  GERLASAN negovalni proizvodi

Hiša GERLACH razpolaga z izjemnim znanjem, ki se širi tudi na druga negovalna področja. Rezultat so kakovostni proizvodi, ki gredo izven področja nege nog in stopal.