GEHWOL CLASSIC dezodorant za čevlje in stopala

dezodorant za zagotavljanje dolgotrajne higienske svežine

Pred uporabo pretresite.

Po potrebi napršite v čevlje ali na kožo stopal.

Alcohol denat., Butane, Isobutane, Propane, Undecylenamide DEA, Parfum (Fragrance), Zinc Ricinoleate, Triethanolamine, Propylene Glycol, Dipropylene Glycol, Lactic acid, Ethylhexylglycerin, Octenidine HCl, Citral, Coumarin, Citronellol, Geraniol, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool, Alpha-Isomethyl Ionone

Formule proizvodov GEHWOL se nenehno prilagajajo trenutnim znanstvenim spoznanjem. Zgoraj navedene sestavine so posodobljene, ustrezne pa so informacije na proizvodu.

NEVARNO. ZELO LAHKO VNETLJIV AEROSOL. Posoda je pod tlakom: lahko eksplodira pri segrevanju. Hraniti ločeno od vročine, vročih površin, isker, odprtega ognja in drugih virov vžiga. Kajenje prepovedano. Ne pršiti proti odprtemu ognju ali drugemu viru vžiga. Ne preluknjajte ali sežigajte niti, ko je prazna. Zaščitite pred sončno svetlobo. Ne izpostavljajte temperaturam nad 50°C/122°F. Zavrzite embalažo in neuporabljeno vsebino v skladu s predpisano zakonodajo.

Hraniti izven dosega otrok.

Dermatološko preizkušen.
Primeren tudi za diabetike.

150 ml doza na pršenje, št. art. 10 23 608

GEHWOL CLASSIC dezodorant za čevlje in stopala dezodorira in nudi higiensko svežino za obremenjena stopala, kot na primer pri športnikih.

Sestava sestavin je skrbno izbrana, tako da ga lahko poleg tega, da ga uporabljate na stopalu uporabite tudi v čevljih pred oziroma po nošenju. Cinkov ricinoleat skupaj s prijetnim odišavljenjem odpravlja in preprečuje nastanek neprijetnega vonja stopal in čevljev.

Preizkušene učinkovine ščitijo pred nastankom neprijetnega vonja in ohranjajo higiensko svežino čevljev in stopal.

Zaradi vsebnosti snovi, ki delujejo kot potisni plin, najdete na spodnji povezavi varnostni list:

PDF – VARNOSTNI LIST – GEHWOL CLASSIC dezodorant za čevlje in stopala

GEHWOL CLASSIC dezodoranti

celodnevna svežina za stopala s sečnino, ki osveži, dezodorira , ščiti in neguje

dezodorant za zagotavljanje dolgotrajne higienske svežine