Vlažilni učinek, mehak občutek in svež vonj za hitro nego

Dobra novica za vse, ki ste v naglici: majhen trenutek dobrega počutja, ki ne vzame veliko časa. To velja za sveže dišečo GEHWOL FUSSKRAFT peno z aloe vero in olivo. Ti dve ključni sestavini koži zagotavljata intenzivno vlago in naredita kožo bolj mehko. Globoko delujoča hialuronska kislina veže vlago, izboljša elastičnost kože in ji skupaj z negovalnimi vitamini iz oliv zagotavlja bolj gladek in negovan videz.

GEHWOL FUSSKRAFT Soft Feet pena se hitro vpije, ne masti in podarja prijeten občutek negovane kože. Sestava vsebuje negovalno komponento za intenzivno vlaženje kože. Vlažilno nego dopolnjujejo sestavine, ki pozitivno vplivajo na občutek in videz kože. Sestavo zaokroži sadni, svež vonj, ki naredi nego za pravo čutno doživetje.

Aloe vera in hialuron za popolno vlago

Obstaja približno 250 vrst aloje. Toda le “vera” vsebuje množico lepotnih sestavin. Znanstveno dokazano je mešanica 200 biološko aktivnih snovi, kot so ogljikovi hidrati, aminokisline, maščobe, tanini in encimi. Njihovo medsebojno sodelovanje daje GEHWOL FUSSKRAFT Soft Feet peni intenzivne vlažilne lastnosti. Visoko koncentriran izvleček aloe vere ima higroskopski učinek, kar pomeni, da se veliko število molekul vode privlači in shranjuje v kožnih celicah in med njimi. Učinek stopnjujeta sečnina in globoko delujoča hialuronska kislina.

Tako kot aloe vera lahko tudi hialuronska kislina veže veliko vode glede na njeno molekulsko maso. Očesno zrklo na primer sestavlja 98 odstotkov vode, ki je vezana na dva odstotka hialuronske kisline. Dolgoverižni polisaharid izpolnjuje to visoko vlažilno funkcijo v praktično vseh celicah telesa. Mehka GEHWOL FUSSKRAFT pena zaradi vsebnosti globoko delujočega hialurona zagotavlja dolgotrajno hidracijo, saj se molekule vode shranjujejo tudi v spodnjih plasteh kože.

Oljčno in avokadovo olje za občutek bolj mehke kože

Kakovostni olji iz oljk in avokada naredita kožo bolj prožno, vidno bolj gladko in trajno zmanjšata hrapavost kože. Zlasti oljčno olje, ki se uporablja v čisti obliki (ni izvleček) je bogat hranilni eliksir za kožo. Približno 85% olivnega olja sestavljajo nenasičene maščobne kisline. Dve najmočnejši maščobni kislini v oljčnem olju sta oleinska in linolna kislina. Linolna kislina, kot sestavni del naravne kožne pregrade, zagotavlja njeno pravilno delovanje in s tem pripomore k boljšemu splošnemu stanju kože. Poleg tega oljčno olje vsebuje vitamine, minerale in sekundarne rastlinske snovi, kot so polifenoli, ki ščitijo pred oksidativnim stresom in prezgodnjim staranjem kože, ki ga povzroča svetloba.

Negovalna linija dobrega počutja za bolj nežna stopala

Linija GEHWOL FUSSKRAFT Soft Feet vsebuje proizvode, ki so namenjeni boljšemu splošnemu počutju. Linijo poleg pene sestavljajo še krema, losjon, maslo in negovalna kopel. Krema, losjon, maslo in pena vsebujejo globoko delujočo hialuronsko kislino. Krema z izvlečkom mleka in medu zagotavlja bogato vlažilno nego za bolj gladko kožo. Losjon z izvlečkoma vodne lilije in rdečih alg kožo nog in stopal gladi, osveži in poživi. Piling vsebuje dve naravni sestavini za glajenje kože: bambusov granulat za bolj grobo odstranjevanje in sladkor za fino glajenje. Z vitaminom E ima piling tudi hranilno komponento. Negovalna kopel vsebuje mandljevo olje in izvleček vanilje. Kožo pomirja mehka prekomerno poroženela mesta, zagotavlja vlago in prispeva k bolj gladki in vitalni kožni sliki.

Proizvodi iz linije GEHWOL FUSSKRFAT Soft Feet so na voljo samo pri vašem pedikerju.

Vir članka: članki Eduard Gerlach GmbH, Nemčija
Vse pravice pridržane.
Uporabljena slika: Shutterstock

Želite deliti? Izberite pot!