Karitejevo maslo (Sheabutter)

Rastlinska maščobna komponenta z visokim deležem učinkovin za nego obremenjene kože. Daje koži prožnost in elastičnost. Veže vlago v povrhnjico kože.

preglej vse ...

GEHWOL med krema proti roženi koži

gehwol

V 28-tih dneh OBČUTNO manj prekomerne rožene kože

Roženo kožo ima vsak, preobilica rožene kože pa je moteča in lahko vodi do bolečih otiščancev.

GEHWOL med krema proti roženi koži zahvaljujoč svoji kombinaciji učinkovin odpravlja prekomerno roženo kožo učinkovito, milo in hitro. Po dermatoloških študijah se nelepe poroženitve znatno zmanjšajo že po samo nekaj dneh in koža ponovno doseže normalno stanje po 28-tih dneh.
Največjo zaslugo za dobre rezultate nosi visoka vsebnost sečnine, katere učinek je okrepljen tudi skozi druge sestavine. Ta koncentrirana učinkovina brez vonja skupaj z vlago glicerina v roženi plasti kože omehča posebej intenzivno neposredno po nanosu in naredi kožo ponovno elastično. Prekomerno poroženela koža bo na ta način že po samo nekaj dneh občutno stanjšana. Vsebuje tudi allantoin, ki omehča roženo kožo in še dodatno skrbi, zahvaljujoč njegovim raznolikim lastnostim, za gladko in lepo kožno površino ter deluje pomirjujoče na obdelane predele kože. Izvleček svile prav tako gladi kožo in ščiti učinek mehčanja rožene plasti kože, ki nastopi zaradi sečnine, s tem da daje vlago.
Z izbiro koži prijaznih maščob (lipidov) krepi krema naravno zaščitno funkcijo kože in jo ohranja gladko. Farnesol – sestavni del več različnih eteričnih olj – zaradi svojega antibakterijskega učinkovanja ščiti pred nastankom neprijetnega vonja stopal.

Hitri rezultati

Raziskava nemškega inštituta za uporabno in dermatološko raziskovanje v Hamburgu (proDerm) je pokazala, da edinstvena kombinacija učinkovin že po zelo kratkem času doseže občutne rezultate.
Tako večina uporabnikov navaja, da je krema zmanjšala prekomerno roženo kožo že po 5-ih dneh. Pri več kot 83% uporabnikov so nelepe poroženitve v 28-tih dneh praktično popolnoma izginile, to pomeni, da so občutili svojo roženo plast kože ponovno v normalnem obsegu. Meritve debeline rožene plasti kože z ultrazvočno napravo so te izjave potrdile.
GEHWOL med krema proti roženi koži, po mnenju skoraj 90% uporabnikov, poleg tega ustvarja tudi prijeten občutek na koži. Zelo enostavno se porazdeli, hitro učinkuje in dolgotrajno deluje.
Uporabnikom se svetuje, da jo nanesejo samo na prizadeta področja in jo uporabljajo časovno omejeno. Poleg tega pa se je ne sme nanašati na občutljivo, razdraženo kožo, rane in poškodovane kožne površine.
Za trajno nego po zmanjšanju prekomerne rožene plasti kože in za učinkovito zaščito pred njenim ponovnim nastankom, so primerni proizvodi za nego nog, ki so bogati z lipidi in sestavinami, ki vežejo vlago, kot na primer GEHWOL med lipidro krema za stopala.

GEHWOL med krema proti roženi koži - nanos

Foto: Eduard Gerlach GmbH, Nemčija

Vir članka: članki Eduard Gerlach GmbH, Nemčija
Vse pravice pridržane.