Olje sivke

Deluje pomirjujoče, pospešuje zdravljenje in pripomore k dobremu počutju. Uničuje klice.

preglej vse ...

GEHWOL masa za nohte

GEHWOL Nagelmasse

GEHWOL masa za nohte

Ojačanje nohtov ali izdelava zaščitne nohtne proteze ima velik pomen pri različnih težavah na nohtu:

– po odstranitvi glivičnega nohta za nadomestilo odstranjenih delov nohta
– po odstranitvi kurjega očesa pod nohtno ploščo
– pri lomljivih, razpokanih in tankih nohtih
– pri kratkih ali poškodovanih nohtih
– pri deformacijah nohtne plošče

Nohtna proteza se s pomočjo mase za nohte izdela enostavno brez mavčnih modelov. Elastična proteza lahko aktivno „diha“ in ščiti nohtno posteljico pred mehanskimi vplivi. Dezinfekcijske snovi v masi preprečujejo nastanek vnetja in glivičnih obolenj.

Z GEHWOL maso za nohte nastane kozmetično neoporečen in optično „normalen“ noht, ki izrašča skupaj z naravnim nohtom in ga lahko režemo, pilimo in negujemo, ter po želji lakiramo. Namen nohtne protetike je, da z nadomestnim nohtom preprečimo deformacijo nohtne posteljice ali celotnega nohta in tako stabiliziramo preostali del nohta. Prepreči se posledična škoda v nepravilni rasti nohta, ki nastane n. pr. zaradi izbočenja distalne nohtne stene ali poroženitve nohtne posteljice. Naravni noht pa lahko raste neovirano.

NASVET: Da se pred glivicami zaščiti tudi preostali del nohta, ki ni premazan z GEHWOL maso za nohte, vam priporočamo uporabo GEHWOL med olja za zaščito nohtov in kože ali GEHWOL med kreme za zaščito nohtov in kože. Ta izdelka učinkujeta antiseptično, pospešujeta rast in skrbita za zdrave in prožne nohte.

št. art.
15ml tuba v zloženki 10 25 201

Prispevki

Zaščitni program za športno aktivna stopala

negovana tečejo bolje

preglej vse ...