Olje rakitovca

Olje sebuje visok delež nenasičenih maščobnih kislin in vitaminov. Neguje in obnavlja kožo, deluje zaviralno na vnetja.

preglej vse ...

GEHWOL med

GEHWOL med dezodorirna krema za stopala

z izvlečkom manuke za 24-urno svežino

Potenje je pomembno – tudi na stopalih. To kar pa je neprijetno in nepotrebno pa je neprijeten vonj stopal. Posamezniki, ki se srečujejo s težavo neprijetnega vonja stopal bodo z GEHWOL med dezdorirno kremo za stopala dobili proizvod, ki dobro dezodorira, neguje in odpravlja vzroke.

GEHWOL med dezodorirna krema za stopala z visoko koncentriranim sestavinskim izvlečkom olja manuke in mikro delci cinkovega oksida za dolgotrajen, več kot 24 ur trajajoč, učinek preprečevanja nastanka močnega neprijetnega vonja stopal. , v negovalni kremni osnovi z oljem jojobe in aloe vero.
Izvleček olja manuke odlikuje široko področje delovanja in je še posebej primeren za higieno stopal. Cink oksid neguje občutljivo kožo stopal. Deluje blago adstringentno in ščiti kožo. Aloe vera pripomore pri obnovi celic in daje vlago. Olje jojobe podpira naravno zaščitno funkcijo kože. Blago mastna krema z oljem jojobe in aloe vero, ob redni vsakodnevni uporabi, poskrbi za stopala brez močnega neprijetnega vonja in bolj nežno kožo stopal. Dobro in pravilno negovana koža stopal je tudi bolje zaščitena pred glivicami.
Blago mastna krema ob redni uporabi skrbi za stopala brez neprijetnega vonja, nežno kožo stopal in higiensko svežino stopal.

Dermatološko preizkušena.
Primerna tudi za diabetike.

 št. art.
75 ml tuba v zloženki10 40 705
125 ml tuba v zloženki10 40 707
za profesionalno rabo: 
500 ml doza z dozatorjem11 40 711

Prispevki

Ko imajo stopala sladkor

preglej vse ...